Selwo Marina Benalmadena Malaga

Benalmádena: Selwo Marina

Pingviner i södra Spanien? Eller vill du ta ett foto med ett sjölejon? Eller se delfiner dansa till rytmen i Rock & Roll? Allt detta är möjligt på Selwo Marina.Selwo Marina Entrada Benalmadena Malaga

Där Selwo Marina ligger

Ligger nästintill duv-parken i Benalmadena, 10 minuter från tågstationen Arroyo de la Miel.

Var man kan parkera nära Selwo Marina

Det finns gott om parkering i närheten, vi hittade inga svårigheter att parkera.

Beskrivning av parken

Parken som sådan är inte särskilt omfattande men är mycket väl distribuerad och utnyttjad. Vi hittade ett dussin områden med olika mönster och dekoration enligt djuren och från vilket geografiskt område de kommer från. Varje område har ett pedagogiskt tal om de arter som kan besökas, talen är på spanska och engelska, kontrollera schemat för varje besök vid informationspunkten vid ingången.

Vi lyfter fram följande två områden:

Ice Island: Det enda ispingvinariet i hela Andalusien. En anläggning som återuppbygger pingvinens naturliga livsmiljö, på denna kalla turné kan vi besöka följande arter: Magellan, Juanito, Rey och Macaroni pingviner.

Antillerna: Det enda delfinariet i hela Andalusien. Den har fyra pooler anpassade och följer reglerna för delfiners välbefinnande. De utför pedagogiska och underhållande shower med dessa underbara däggdjur tillsammans med sjölejon.Selwo Marina Pinguinos Malaga

Området är fyllt med exotiska djur, fåglar, fiskar, reptiler etc. Det finns områden där du kan komma in och djur är fritt omkring dig. En unik och fantastisk upplevelse, särskilt för de små.

I de mesta berömda områdena kan du förboka ett foto med djuren som med en delfin eller ett sjölejon, eller så kan du träffa pingvinerna från närområdet.Selwo Marina Aves Malaga

Priser

För bästa priser gå direkt till Selwo Marina´s webbplats. Vi rekommenderar Triple Pack-erbjudandet som erbjuds på webbplatsen: Selwo Aventura, Teleferico Benalmadena och Selwo Marina. Det finns också biljetter till individuella rabatter på turistbyråer, restauranger och lokala barer.

Foton och djurmöten har specialpriser som finns vid ingången till parken, men kolla först in webbplatsen som erbjuder rabatter.

Övriga tjänster

Hotellet har en souvenirbutik, en restaurang, ett snabbmatsområde och flera områden för avkylning med glass och läsk.

För mer information och frågor besök Selwo Marinas webbplats.