Algatocin Village

Algatocín

Algatocín, gelegen in de Genal-vallei, waar de natuur een grote rust biedt, alsook tal van landelijke accomodaties, campings en wandelroutes.

Bekijk meer Algatocín
Arriate Dorp Malaga

Arriate

Arriate, een mooi dorp omringd door de bergen van Ronda, met een merkwaardige geschiedenis van onafhankelijkheid en waar de tradities bewaard zijn gebleven.

Bekijk meer Arriate
Atajate Dorp Malaga

Atajate

Wat te doen in Atajate? Een charmant wit dorp geleven in de Genal-vallei waar de rust van de natuur en het plattelandstoerisme heersen.

Bekijk meer Atajate
Benadalid Dorp Malaga

Benadalid

Benadalid, wit dorpje met Keltische en Arabische oorsprong is een landelijk toeristisch gebied waar we het bijzondere kasteel benadrukken.

Bekijk meer Benadalid
Benaojan Dorp Malaga

Benaoján

Benaoján, een dorp op een bevoorrechte plek in de Sierra de Grazalema, waar de grote grotten een verrassing zijn voor elke bezoeker.

Bekijk meer Benaoján
Cartajima Dorp Malaga

Cartajima

Cartajima, een wit dorpje in de Genal-vallei waar gastronomie en wandelenwegen opvallen, samen met zijn koperen bos in de vallei in de herfst.

Bekijk meer Cartajima
Gaucin Dorp Malaga

Gaucín

Gaucín, de witte schoonheid van de straten laat geen enkele bezoeker onverschillig op een steenworp afstand van de populaire Costa del Sol.

Bekijk meer Gaucín
Igualeja Pueblo Malaga Nacimiento

Igualeja

Igualeja, een klein verborgen juweeltje in het hart van de Serranía de Ronda waar de rivier de Genal wordt geboren, een mooi waterparadijs.

Bekijk meer Igualeja
Jubrique Dorp Malaga

Jubrique

Jubrique gelegen en omgeven door de schoonheid en het groene landschap van de Genal-vallei, waar de traditie de productie van aguardiente is.

Bekijk meer Jubrique
Parauta Town Village Malaga

Parauta

Parauta, het witte dorp en het thuisland van Omar Ben Hafsún, genesteld tussen kastanjebomen, maken deze plek tot een perfecte herfstfoto.

Bekijk meer Parauta
Pujerra Dorp Malaga

Pujerra

Pujerra, dorp die in de herfst wordt omringd door de oranje kleur van kastanjes, waar de legende van de Visigotische koning Wamba voortleeft.

Bekijk meer Pujerra
Ronda Pueblo Ciudad Malaga

Ronda

Ronda is de trots van Málaga, een magische stad die door zijn majestueuze en spectaculaire brug is verdeeld tussen de oude en moderne stad.

Bekijk meer Ronda