Alozaina Village Malaga

Alozaina

Alozaina dorp, onderdeel van de Sierra de las Nieves de Málaga waar de Mozarabische geest en de legende van María Sagredo nog steeds leven.

Bekijk meer Alozaina
El Burgo Dorp Malaga

El Burgo

El Burgo, een wit dorpje omgeven door de omgeving van het Sierra de las Nieves Nationaal Park, een odyssee voor natuurliefhebbers.

Bekijk meer El Burgo
Guaro Dorp Malaga

Guaro

Guaro, een wit dorpje in de Sierra de las Nieves dat zijn bezoekers betovert tijdens de Luna de Mora met het aansteken van 25.000 kaarsen.

Bekijk meer Guaro
Istan Pueblo Malaga

Istán

Istán verbijsterd door zijn schoonheid van zijn vallei waar de vechtende ziel van de heldin Juana de Escalante zich nog steeds laat voelen.

Bekijk meer Istán
Monda Pueblo Malaga

Monda

Monda, wit dorp met een mooi kasteel, prachtig uitzicht, een heerlijke gastronomie en geschiedenis, perfecte combinatie voor elke bezoeker.

Bekijk meer Monda
Ojen Pueblo Malaga

Ojén

Een wit dorpje die waakt over de kust van Marbella vanaf de berg waar een wandeling door de grotten en een glas cognac traditie zijn.

Bekijk meer Ojén
Tolox Dorp Malaga

Tolox

Het witte dorp Tolox, omringd met rivieren en bergen van de Sierra de las Nieves, de perfecte omgeving waar de natuur en traditie samenkomen.

Bekijk meer Tolox
Yunquera Pueblo Malaga

Yunquera

Yunquera, een charmant wit dorpje in de Sierra de Las Nieves waar het verhaal van de zalige Juan Duarte niemand onverschillig laat.

Bekijk meer Yunquera