Hotel Hacienda Mendoza Archidona

Archidona Hotel Hacienda Mendoza

Hacienda Mendoza, ett hotell som ligger i en gammal bondgård från 1800-talet i utkanten av Archidona där lugnet råder. Följande kommer vi att titta på hotellet vi bodde på under vårt besök i Archidona och anledningarna till varför vi skulle rekommendera detta hotell om du besöker området.

Hotellet ligger i byn Salinas 8 km från Archidona, eller snarare 10 minuters bilresa bort. Att vara precis utanför staden skapar en atmosfär av hög lugn. Det har också fördelen med gratis parkering, och om du inte har det inne i komplexet är bostadsutvecklingen väldigt tyst och säker att parkera och till och med har en laddningspunkt för elbilar.Hotel Hacienda Mendoza Entréparkering Archidona

När vi väl hälsades av Miguel i receptionen insåg vi omedelbart det goda underhållet av anläggningarna, deras fontäner och trädgårdar. Inhägnaden överför i allmänhet harmoni och fred genom de lantliga och arkitektoniska elementen från 1800-talet. Mottagningen var snabb, vänlig och bra.

Hotellet har 14 rum med plats för 29 besökare. Rummens inredning är modern utan att förlora sin lands väsen. Om du letar efter lugn och ro från liv och rörelse och en optimal vila är detta definitivt din semesterplats. Badrummet har ett bubbelbadkar, handdukar och bio-toalettartiklar som gel och schampo. Vi betonar städning av rummen som är utmärkt.Hotel Hacienda Mendoza Archidona

Restaurangbaren ”Cortijo Substances” serverar en Medelhavs frukostbuffé som är mycket välskött, varierad och av högkvalitativa produkter inklusive frukt och flingor. Under dagen och eftermiddagen erbjuder restaurangen andra rätter och snacks som kommer att förklaras när du anländer till hotellet, men tveka inte att fråga vilka alternativ de erbjuder.

Poolen är uppenbarligen ett av de mest önskade elementen under sommaren, särskilt i det inre av Malaga. Poolen med solstolar ligger intill barterrassen. Inte en mycket stor pool men tillräckligt för att svalka sig på varma dagar med fin utsikt.Hotel Hacienda Mendoza Rum Archidona

Andra tjänster som erbjuds är gratis Wifi i alla utrymmen, en stor trädgård där du kan koppla av med en god bok eller ett glas vin, TV i rummet och har också en laddningsanläggning för elfordon.

Från #insidemalaga kan vi bara gå med på de bra recensioner och kommentarer som hundratals besökare har skrivit: Utmärkt läge, mottagning och oslagbar service, utsökt frukost varierad och mycket viktigt: Mycket rena och bekväma rum.

Tack Miguel för den goda behandlingen och vi ses snart Hacienda Mendoza!

För mer information och priser, gå till hotellets webbplats.