Alameda

Alameda som gränsar till provinsen Córdoba där anden hos en av de mest kända banditerna lever längs ”El Tempranillo” -rutten.

View More Alameda
Alora Pueblo Malaga

Alora

Álora, en vit by full av kulturellt och historiskt arv genom århundradena. Dess slott och dess gamla stad är ett bevis på detta stora förflutna.

View More Alora
Alcuacin Village

Alcaucín

Alcaucín är en stad i Axarquía-området vid änden av Sierra de Tejada, varifrån vattnet rinner till byns många fontäner och källor.

View More Alcaucín
Alfarnate Ville Malaga

Alfarnate

Alfarnate mellan berg och körsbärsträd, av arabiskt ursprung, den gamla Camino Real till Granada och banditlegender som tillsammans skapar magi.

View More Alfarnate
Alfarnatejo Pueblo Malaga

Alfarnatejo

Alfarnatejo, en by i Axarquía som ligger mellan bergstopparna i Vilo, Gallo och Chamizo, vilket markerar ett obeskrivligt naturskönt läge.

View More Alfarnatejo
Algarrobo Pueblo Malaga

Algarrobo

Algarrobo, delad mellan gamla stan och kusten, men tillsammans rik på historia, fritid och kultur, blev en stor attraktion för turism.

View More Algarrobo
Almachar Dorp Malaga

Almáchar

Almáchar, en vit by i Axarquía döpt som huvudstad för muskatdruvan och där den traditionella kalla soppan från Malaga har sitt ursprung: el ajoblanco.

View More Almáchar
Almargen Pueblo Malaga

Almargen

Almargen, en kommun som gränsar till provinserna Sevilla och Cádiz där arkeologiska fynd spårar ursprunget för 5000 år sedan.

View More Almargen
Almogia Street Town Village

Almogía

Almogía, avkopplande promenad genom sina gator fulla av blommor och utsikten över bergen i Malaga som borde vara en terapi för alla.

View More Almogía
Alozaina Village Malaga

Alozaina

Alozaina, en del av Sierra de las Nieves i Malaga där den mozarabic anden och legenden om María Sagredo lever vidare.

View More Alozaina
Archez Village Town Malaga

Archez

Árchez, en liten vit by med moriska rötter och dess Mudejar-arkitektur som kan beundras i Torre Alminar i Iglesia de la Encarnación som tar dig…

View More Archez
Benahavis Village Town Malaga

Benahavís

Benahavís, en vit stad av arabiskt ursprung som hittar den perfekta balansen mellan traditionell Malaga-arkitektur, golf, gastronomi och turism.

View More Benahavís
Casabermeja Pueblo Malaga

Casabermeja

Casabermeja, staden där de döda begravs stående … reciterar dikter på kyrkogården… och tänder facklor för att minnas deras avlidne. Var ligger Casabermeja Casabermeja ligger…

View More Casabermeja
Competa Kommun Malaga

Cómpeta

Cómpeta, en vit stad i hjärtat av Axarquía där vingårdarna producerar Muscat-druvan för det traditionella söta Malaga-vinet.

View More Cómpeta
Estepona Town Village Malaga

Estepona

Estepona fängslar med sin historiska stadskärna, sina torg, fantastiska stränder och dekoration av växter längs sina traditionella gator.

View More Estepona
Fuengirola Pueblo Malaga

Fuengirola

Fuengirola i hjärtat av Costa del Sol. Från en ödmjuk fiskeby till en exemplarisk stad tillägnad turism utan att förlora sin charm.

View More Fuengirola
Istan Village de Malaga

Istán

Byn Istán bedövad av sin egen skönhet i dalen där hjältinnan Juana de Escalantes kämpande själ fortfarande känns på dess pittoreska gator.

View More Istán
Pizarra Town Village Malaga

Pizarra

Pizarra, i hjärtat av Guadalhorce-dalen, en modern stad med charm från det förflutna omgiven av sina berg som vaktas av sin Kristus.

View More Pizarra
Serrato Village Malaga

Serrato

Serrato, är den sista byn som uppnår sin självständighet, och utgjorde därmed 2014, kommun nummer 103 i provinsen.

View More Serrato