Hotel Hacienda Mendoza Archidona

Archidona: Hotel Hacienda Mendoza

Hacienda Mendoza, een hotel gevestigd in een oude 19e-eeuwse boerderij aan de rand van Archidona waar rust heerlijke heerst. Vervolgens analyseren we het hotel waar we verbleven tijdens ons bezoek in Archidona en de redenen waarom we dit hotel aanbevelen als je dit gebied bezoekt.

Het hotel is gelegen in Salinas, 8 km van Archidona, of 10 minuten met de auto. Door aan de rand van de stad te zijn, ontstaat een sfeer van hoge rust. Het heeft ook het voordeel dat er gratis parkeergelegenheid is, en als er geen plaats is op de binnenplaats, is de woonwijk erg rustig en veilig om te parkeren, het heeft zelfs een oplaadpunt voor elektrische auto’s.Hotel Hacienda Mendoza Inkom Parking Archidona

Bij aankomst worden we ontvangen door Miguel, aan de receptie realiseren we ons meteen het goede onderhoud van de faciliteiten, de fonteinen en tuinen. De behuizing straalt over het algemeen harmonie en vrede uit door de landelijke en architectonische elementen van de 19e eeuw. De behandeling bij de receptie was snel, vriendelijk en geweldig.

Het hotel heeft 14 kamers met een capaciteit van 29 bezoekers. De inrichting van de kamers is modern zonder hun landelijke essentie te verliezen. Als u op zoek bent naar rust weg van de drukte van de stad en een optimale rust zoekt, dan is dit zonder twijfel uw vakantieplek. De badkamer heeft een hydromassagebad, handdoeken en biologische toiletartikelen zoals gel en shampoo. We benadrukken de netheid van de kamers, die uitstekend is.Hotel Hacienda Mendoza Kamer Archidona

Het bar-restaurant van het hotel “Cortijo Substancias” serveert een goed verzorgd mediterraan ontbijtbuffet, gevarieerd en van goede kwaliteit, waaronder fruit en granen. Overdag en ’s middags biedt het restaurant andere gerechten en snacks die worden uitgelegd bij aankomst in het hotel, maar aarzel niet om te vragen naar de mogelijkheden die ze bieden.

Het zwembad is natuurlijk een van de meest gewilde elementen tijdens de zomer, vooral in het warme binnenland van Malaga. Naast het terras van de bar ligt het zwembad met ligstoelen. Het is niet een heel groot zwembad maar voldoende om op warme dagen af ​​te koelen met prachtig uitzicht.

Andere beschikbare diensten zijn gratis Wi-Fi in alle ruimtes, een grote tuin waar u kunt ontspannen met een goed boek of een glas wijn, televisie op de kamers, en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.Hotel Hacienda Mendoza Binnenkoer Archidona

Vanuit #insidemalaga kunnen we alleen maar bijdragenaan de goede meningen en commentaren van honderden bezoekers: een uitstekende locatie, onverslaanbare ontvangst en service, heerlijk gevarieerd ontbijt en heel belangrijk: zeer schone en comfortabele kamers.

Bedankt Miguel voor de goede service en tot ziens Hacienda Mendoza!

Nabijgelegen Dorpen

Archidona, Villanueva del Trabuco, Villanueva del Rosario, Villanueva de Algaidas, Antequera

Bezoek de website voor meer informatie en algemene voorwaarden over dit prachtige hotel.