Alora Dorp Malaga

Álora

Álora, een wit dorp vol culturele rijkdom door de eeuwen heen. Zijn kasteel en zijn oude centrum tonen dit grote verleden.

View More Álora
Antequera Town Village Malaga

Antequera

Antequera staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO dankzij zijn traditie, hunebedden, de Torcal en zijn Peña de los Enamorados.

View More Antequera
Competa Dorp Malaga

Cómpeta

Cómpeta, een wit dorpje in het hart van de Axarquía waar de wijngaarden de Muscat-druif produceren voor de traditionele zoete Malaga-wijn.

View More Cómpeta
Estepona Pueblo Malaga

Estepona

Estepona fascineert met zijn historische centrum, zijn pleinen, prachtige stranden en de versiering van planten langs zijn traditionele straatjes.

View More Estepona
Frigiliana Pueblo Malaga

Frigiliana

Frigiliana wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van Spanje waar de symbiose van de 3 middeleeuwse culturen kan worden waargenomen.

View More Frigiliana
Fuengirola Pueblo Malaga

Fuengirola

Fuengirola een vissersdorpje dat een voorbeeldige stad is geworden die zich toelegt op het toerisme zonder haar charme te verliezen.

View More Fuengirola
Mijas Town Village Malaga

Mijas

Mijas is een van de witte dorpen bij uitstek, en een kustgebied vol leven en vreugde in het hartje van de Costa del Sol.

View More Mijas
Ronda Pueblo Ciudad Malaga

Ronda

Ronda is de trots van Málaga, een magische stad die door zijn majestueuze en spectaculaire brug is verdeeld tussen de oude en moderne stad.

View More Ronda