Alcuacin Pueblo

Alcaucín

Alcaucín aan de voet van de Sierra Tejado grens met Granada, bekoort met de charme van zijn smalle straatjes, witte huizen en zijn eeuwige fontein.

Bekijk meer Alcaucín
Algarrobo Town Village Malaga

Algarrobo

Algarrobo is verdeeld tussen dorp en kust, maar als geheel rijk aan geschiedenis, vrije tijd en cultuur, een mooie parel in de Axarquía.

Bekijk meer Algarrobo
Almachar Dorp Malaga

Almáchar

Almáchar, wit dorpje in de Axarquía, gedoopt als hoofdstad van de muskaatdruif en de traditionele koude soep dat uit Malaga komt: ajoblanco

Bekijk meer Almáchar
Archez Pueblo Malaga

Árchez

Árchez, een klein wit dorpje met Moorse charme en zijn Mudejar-architectuur die je kunt bewonderen in minaret toren van het dorp.

Bekijk meer Árchez
Arenas Pueblo Malaga

Arenas

Een dorp in de Axarquía met een grote geschiedenis en traditie die tot uiting komt in de ruïnes van het Bentomiz-kasteel.

Bekijk meer Arenas
El Borge Dorp Malaga

El Borge

El Borge, een wit dorp gelegen tussen twee bergen dat een spectaculaire vallei creëert waar de rozijn de ster van het dorp is.

Bekijk meer El Borge
Colmenar Pueblo Malaga

Colmenar

Colmenar, een wit dorp in de Axarquía in het hart van de Montes de Málaga. Zijn historische economie was productie in wijn en honing.

Bekijk meer Colmenar
Comares Dorp Malaga

Comares

Comares, één van de witte dorpen bij uitstek waar zijn fort, smalle straatjes, witte huizen waar de Mudejar-architectuur opvalt

Bekijk meer Comares
Competa Dorp Malaga

Cómpeta

Cómpeta, een wit dorpje in het hart van de Axarquía waar de wijngaarden de Muscat-druif produceren voor de traditionele zoete Malaga-wijn.

Bekijk meer Cómpeta
Cútar Dorp Malaga

Cútar

Waar ligt Cútar  Cútar ligt 54 km van de stad Malaga met een bevolking van 607 inwoners. De grootte van het gebied is 20 vierkante…

Bekijk meer Cútar
Frigiliana Pueblo Malaga

Frigiliana

Frigiliana wordt beschouwd als een van de mooiste dorpen van Spanje waar de symbiose van de 3 middeleeuwse culturen kan worden waargenomen.

Bekijk meer Frigiliana
Iznate Dorp Malaga

Iznate

Iznate, het labyrint van straten van Arabische oorsprong, creëren een prachtig wit dorp omringd door olijfbomen en honderden wijngaarden.

Bekijk meer Iznate
Nerja Pueblo Malaga

Nerja

Nerja met zijn stranden, grotten, oude gedeelte, charmante pleinen, heeft alle elementen van Malaga om één ​​van de beste dorpen te zijn.

Bekijk meer Nerja
Periana Pueblo Malaga

Periana

Waar ligt Periana  Periana ligt op 54 km van de stad Malaga met een bevolking van 3.048 inwoners. De grootte van het gebied is 58,76…

Bekijk meer Periana

Riogordo

Riogordo, een dorp omringd en omarmd door de rust van de bergen waar de perfecte wandelpaden heersen om van de natuur te genieten.

Bekijk meer Riogordo