Welkom bij Inside Málaga

Onze website is gemaakt in 2020 om alles te promoten wat de provincie Malaga te bieden heeft. We houden ervan om te verkennen, nieuwe plekken te ontdekken en vooral te leren over de cultuur van Malaga en haar tradities. Ons doel is om te proberen alle mogelijke ervaringen te leren kennen en te beleven en vervolgens het lokale toerisme te promoten.

Inside Malaga Logo Design

Inside Malaga Visitekaartjes

Onze visitekaartjes

Waar we ook gaan, onze kaarten gaan met ons mee! Ze zijn onze eerste creatie en we gebruiken ze om onze pagina bekend te maken aan heel Malaga en omgeving. Waar we ook zijn geweest, of het nu een hotel, B&B, restaurant of monument is, we laten altijd een kaartje achter.


Betekenis van de kleuren

Alle steden en dorpen op onze website hebben een toegewezen kleur, dezelfde als op onze kaart-flyer. We hebben een kleur toegewezen aan elk van de negen regio’s van de provincie Malaga om het gemakkelijker te maken om in de provincie te lokaliseren en informatie over elke regio te vinden.

Inside Malaga Kleuren

Inside Malaga Visitekaartjes

Onze brochures en kaarten

Het eerste dat een bezoeker nodig heeft, is informatie over de provincie te verkrijgen en waar men verblijft. Onze drieluiken bieden een kaart per gebied, of beter gezegd, ingedeeld per regio, zodat de bezoeker weet wat er in de buurt te bezoeken is. Ons drieluik bevat een universele taal en taal met QR-codes voor elke regio.

 


Adverteer op onze website

Elke week stijgen onze bezoeken aanzienlijk op onze website en sociale netwerken. Als u reclame wilt maken voor uw bedrijf om klanten aan te trekken die uw regio bezoeken, dan is Inside Malaga de juiste plek om uzelf nog meer bekendheid te geven. Neem contact op om op onze pagina en sociale netwerken te verschijnen.

Belgisch Cafe Fuengirola Malaga

Inside Malaga Logo Design

We sponsoren sportieve en culturele evenementen

Inside Málaga wil zich elke dag bekend maken en informatie over de provincie naar haar inwoners en bezoekers brengen. Hiervoor sponsoren we evenementen waar veel toeschouwers bij elkaar komen, zoals sport- en culturele evenementen. Organiseer je een evenement, heb je een culturele organisatie of een sportclub, neem dan contact met ons op om samen te werken.