Alcuacin Pueblo

Alcaucín

Alcaucín aan de voet van de Sierra Tejado grens met Granada, bekoort met de charme van zijn smalle straatjes, witte huizen en zijn eeuwige fontein.

Bekijk meer Alcaucín
Algarrobo Town Village Malaga

Algarrobo

Algarrobo is verdeeld tussen dorp en kust, maar als geheel rijk aan geschiedenis, vrije tijd en cultuur, een mooie parel in de Axarquía.

Bekijk meer Algarrobo
Algatocin Village

Algatocín

Algatocín, gelegen in de Genal-vallei, waar de natuur een grote rust biedt, alsook tal van landelijke accomodaties, campings en wandelroutes.

Bekijk meer Algatocín
Almachar Dorp Malaga

Almáchar

Almáchar, wit dorpje in de Axarquía, gedoopt als hoofdstad van de muskaatdruif en de traditionele koude soep dat uit Malaga komt: ajoblanco

Bekijk meer Almáchar
Almogia Pueblo Malaga

Almogía

Almogía dorp, oorsprong van de verdiales, een ontspannen wandeling door de straten vol bloemen en het uitzicht over de Montes de Malaga.

Bekijk meer Almogía
Alora Dorp Malaga

Álora

Álora, een wit dorp vol culturele rijkdom door de eeuwen heen. Zijn kasteel en zijn oude centrum tonen dit grote verleden.

Bekijk meer Álora
Alozaina Village Malaga

Alozaina

Alozaina dorp, onderdeel van de Sierra de las Nieves de Málaga waar de Mozarabische geest en de legende van María Sagredo nog steeds leven.

Bekijk meer Alozaina
Archez Pueblo Malaga

Árchez

Árchez, een klein wit dorpje met Moorse charme en zijn Mudejar-architectuur die je kunt bewonderen in minaret toren van het dorp.

Bekijk meer Árchez
Ardales Dorp Village Malaga

Ardales

Ardales, een wit dorpje met zijn kasteel, het oude gedeelte, grotten, dam, el chorro en el Caminito del Rey, een authentiek wonder.

Bekijk meer Ardales
Arenas Pueblo Malaga

Arenas

Een dorp in de Axarquía met een grote geschiedenis en traditie die tot uiting komt in de ruïnes van het Bentomiz-kasteel.

Bekijk meer Arenas
Arriate Dorp Malaga

Arriate

Arriate, een mooi dorp omringd door de bergen van Ronda, met een merkwaardige geschiedenis van onafhankelijkheid en waar de tradities bewaard zijn gebleven.

Bekijk meer Arriate
Atajate Dorp Malaga

Atajate

Wat te doen in Atajate? Een charmant wit dorp geleven in de Genal-vallei waar de rust van de natuur en het plattelandstoerisme heersen.

Bekijk meer Atajate
Benadalid Dorp Malaga

Benadalid

Benadalid, wit dorpje met Keltische en Arabische oorsprong is een landelijk toeristisch gebied waar we het bijzondere kasteel benadrukken.

Bekijk meer Benadalid
Benaojan Dorp Malaga

Benaoján

Benaoján, een dorp op een bevoorrechte plek in de Sierra de Grazalema, waar de grote grotten een verrassing zijn voor elke bezoeker.

Bekijk meer Benaoján
El Borge Dorp Malaga

El Borge

El Borge, een wit dorp gelegen tussen twee bergen dat een spectaculaire vallei creëert waar de rozijn de ster van het dorp is.

Bekijk meer El Borge
El Burgo Dorp Malaga

El Burgo

El Burgo, een wit dorpje omgeven door de omgeving van het Sierra de las Nieves Nationaal Park, een odyssee voor natuurliefhebbers.

Bekijk meer El Burgo