Karting Plaza Mayor Malaga Kart and Fun

Málaga: Kart & Fun

Kart & Fun! Wat is er beter dan plezier en opwinding in één van de beste klimaten van Europa. Een circuit vol bochten en adrenaline voor ervaren kartracers maar ook plezier voor het hele gezin.

Waar ligt Kart & Fun Málaga 

De karting bevindt zich achter en naast het winkelcentrum Plaza Mayor de Málaga, op 10 km van de stad Málaga, vlakbij de luchthaven.

De locatie

De plaats heeft een receptie, een bar en een terras. Bij aankomst wordt de registratie gedaan bij de receptie waar u de race betaalt en de helmen verstrekt. Voor begeleiders en bezoekers die niet gaan racen is er een bar om iets te drinken, of ze kunnen ook iets drinken op het boventerras en de race vanaf een behoorlijke hoogte bekijken waarbij je de hele racebaan kunt overzien.

We willen hieraan toevoegen dat de behandeling van het personeel heel dichtbij en vriendelijk is. Ze behandelen bezoekers heel goed, leggen geduldig alles stap voor stap uit en we benadrukken dat ze aandacht hebben voor alles wat zich in het circuit voordoet dat grote waarde toevoegt aan deze attractie als je met de kinderen gaat.

Het circuit

Het circuit is middelgroot, maar leuk en vol bochten. De afmeting van de baan is 840 meter lang en een minimale breedte van 8 meter. Het circuit heeft weinig rechte stukken die het inhalen misschien moeilijk maken, maar het is een factor die meer spektakel toevoegt aan de race.

Het circuit, dat in optimale staat is, kan ook worden genoten tijdens regenachtige dagen vanwege het drainerende asfalt, en kan op zijn beurt ’s vonds worden genoten omdat het is verlicht. Voor de meest competitieve racers wordt elke ronde getimed, zodat je jezelf of vrienden kunt verslaan.

Kindercircuit

Ze zijn de kleintjes niet vergeten aangezien ze een kinderracebaan hebben met aangepaste karts, als het kind de pedalen niet bereikt, maak je geen zorgen, er zijn dubbele karts beschikbaar zodat ze begeleid kunnen genieten van het circuit.

Einde van de race

Als de race is afgelopen, is er in de bar een scherm met de resultaten, ontvang je een kopie van alle ronden en is er een podium om de overwinning te vieren. Kart & Fun is leuk voor vrienden, het hele gezin of groepsevenementen. Als je met een groep gaat, verjaardagen of vrijgezellenfeesten, vergeet dan niet te vragen of er speciale tarieven zijn.

Carrera Karting Malaga Plaza Mayor

Bezoek hun officiële website voor meer informatie.

Nogmaals bedankt aan het personeel voor de goede behandeling en ontvangst.