Play Minigolf in Malaga

Minigolf in Malaga

Welke activiteit kun je met het hele gezin doen die leuk is? Een originele activiteit voor het hele gezin is om minigolf te gaan spelen, want het is een leuk spel dat altijd veel gelach en een leuke middag of avond met familie oplevert. Vervolgens gaan we een lijst maken waar je Minigolf kan spelen in Malaga.

Torremolinos: Minigolf Park

Minigolf Torremolinos

Deze moderne minigolfbaan in openlucht ligt op 5 minuten van de oude stad en de historische wijk in Torremolinos. Gelegen aan het strand in de buurt van Playa del Lido in Bajondillo.

De minigolfbaan bestaat uit 18 klassieke “holes” vol obstakels, het circuit en de tracks zijn in zeer goede staat. Het circuit neemt je mee door de meest iconische monumenten ter wereld, beginnend met het Amerikaanse Vrijheidsbeeld, en onderweg ontmoet je de Deense kleine zeemeermin, of de toren van Pisa en eindigend met de Big Ben in Engeland. Grappig is dat een paar “holes” een rad hebben dat je moet draaien om te zien hoe je moet spelen, een echte Crazy Golf!

Daarnaast beschikken de faciliteiten over een bar, terras, ijssalon, biljartgedeelte, twee bowlingbanen en een recreatieruimte met arcadespellen. De prijs van een spelletje Minigolf is 6 euro per persoon. Controleer altijd de prijs op hun officiële pagina.

Bezoek hun officiële website

Monumenten en plaatsen in de buurt van deze minigolf: Casa de los Navajas, Torre Pimentel, Iglesia de San Miguel en het oude centrum van Torremolinos.

Fuengirola: Adventure Golf

Naast de rivier en dichtbij het Miramar Shopping Center in Fuengirola ligt deze ruime 18 holes midgetgolfbaan en een “special 19th hole” in open lucht op 15 minuten lopen van het centrum van Fuengirola.

Dit buitencircuit is in veel opzichten zeer compleet, het is gebouwd op een groot terrein dus het is heerlijk genieten als je met een grote groep gaat. Het ontwerp van het circuit staat in wisselwerking met water dat stroomt via fonteinen, beekjes en watervallen. Het spel, het rustgevende geluid van het water, en een hole in one maken, is de perfecte combinatie.

Het terrein heeft een bar die allerlei soorten drankjes serveert, ze hebben ook een menu met snacks en eten. De prijs van een potje Minigolf is 9,50 euro per persoon, het heeft aanbiedingen en een combiticket. Controleer altijd de prijs op hun officiële pagina.

Monumenten en plaatsen in de buurt van deze minigolf: Sohail Castle, Fluvial Park en het Miramar Shopping Centre.

Bezoek hun officiële website

Malaga: Goolfy

Deze minigolfbaan in Malaga bevindt zich in het winkelcentrum Mare Nostrum, het is geen gewoon circuit, maar integendeel, het is uniek in Spanje. Goolfy komt aan in Malaga! wat een nieuwe term is in de wereld van de vrije tijd, het is ook wereldwijd bekend als “glow-in-the-dark minigolf” of “blacklight minigolf“.

Het is een driedimensionaal spelcircuit met 9 holes, maar in plaats van het traditionele groene kunstgras vinden we een donkere kamer vol sculpturen en 3D figuren die in het donker verlicht worden met ultraviolet licht. De kamers zijn onderverdeeld in drie verschillende thema’s: maritiem, arctisch en in de jungle. Al deze ontwerpelementen zorgen voor een echte “Crazy Golf” voor het hele gezin.

Bezoek hun officiële website

Monumenten en plaatsen in de buurt van deze minigolf: Automobielmuseum van Malaga, Winkelcentrum Mare Nostrum

Benalmádena: Playa Mini Golf

Playa Mini Golf, ook wel bekend als Blue Kiwi, gelegen aan de kust van Benalmádena naast het strand van Santa Ana, op 10 minuten lopen van Puerto Marina richting Fuengirola.Kiwi MiniGolf Benalmadena Malaga

Het is een klassiek circuit met 12 open-air holes verspreid over een breed veld. De minigolf heeft een bar genaamd Blue Kiwi die drankjes en snacks serveert. De prijs om minigolf te spelen is € 4, maar het heeft enkele combi-aanbiedingen: een spel, drankjes en een snack voor € 7,50.

Bezoek hun officiële Facebook

Monumenten en plaatsen in de buurt van deze minigolf: Castillo Bil Bil, Puerto Marina, Sea Life, Parque de la Paloma, Benalmádena Ice Rink.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig vindt en dat het helpt bij het vinden waar Minigolf spelen in Malaga, als je het leuk vond, deel dit artikel dan alsjeblieft.