Selwo Marina Benalmadena Malaga

Benalmádena: Selwo Marina Park

Pinguïns in het warme zuiden van Spanje, op de foto met een zeeleeuw? Of dolfijnen zien dansen op het ritme van Rock & Roll? Dit alles is mogelijk in Selwo Marina.

Selwo Marina Entrada Benalmadena Malaga

Waar ligt Selwo Marina?

Gelegen naast het Parque de la Paloma in Benalmádena, op 10 minuten van het treinstation Arroyo de la Miel.

Waar te parkeren in de buurt van Selwo Marina

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, we vonden het geen probleem om te parkeren.

Beschrijving van het park

Het park als zodanig is niet erg groot, maar het is zeer goed verdeeld. We vinden een tiental zones met verschillende ontwerpen en decoraties, afhankelijk van de dieren en het geografische gebied waar ze vandaan komen. Elk gebied heeft een educatief gesprek over de soorten die bezocht kunnen worden, de gesprekken zijn in het Spaans en Engels, bekijk het schema van elk bezoek bij het informatiepunt.

We belichten de volgende twee gebieden:

Isla de Hielo: Het enige ijspinguïnarium in Andalusië. Een installatie waar de natuurlijke habitat van de pinguïn wordt gereproduceerd, in deze koude tour kunnen we de volgende soorten bezoeken: Magelhaen-, Juanito-, Rey- en Macaroni-pinguïns.

De Antillen: Het enige dolfinarium in Andalusië. Het heeft vier aangepaste zwembaden en voldoet aan de regelgeving voor het welzijn van dolfijnen. Ze geven educatieve en vermakelijke shows met deze prachtige zoogdieren samen met de zeeleeuwen Selwo Marina.Selwo Marina Pinguinos Malaga

Het verblijf zit vol met exotische dieren, vogels, vissen, reptielen, enz. Er zijn plekken waar je naar binnen kunt en de dieren zijn vrij om je heen. Een unieke en curieuze ervaring, vooral voor de kleintjes

In de meest prominente gebieden kunt u, mits vooraf gereserveerd, op de foto met de dieren, zoals een dolfijn of zeeleeuw, en de pinguïns van dichtbij leren kennen.Selwo Marina Aves Malaga

Prijs en tarieven

Om de tarieven te checken kun je beter direct naar de Selwo Marina website gaan. We raden de Triple Pack-aanbieding aan die op de website wordt aangeboden: Selwo Aventura, Benalmádena Cable Car en Selwo Marina. Er zijn ook individuele aanbiedingstickets bij VVV-kantoren, restaurants en lokale bars.

Foto’s en ontmoetingen met dieren hebben speciale tarieven die te vinden zijn bij de ingang van het park, maar kijk eerst op de website voor kortingen.

Andere diensten

Ook is er een souvenirwinkel, een restaurant, een fastfoodgedeelte en verschillende ruimtes om af te koelen met ijs en frisdrank.

Bezoek de Selwo Marina-website voor meer informatie en vragen.