Hotel Inz Almaraz Jimera de Libar

Jimera de Líbar: Hotel Rural Inz-Almaraz

På en privilegierad och optimal plats för vandringsälskare inom Serranía de Ronda-regionen där Fray Leopoldo-rutten börjar är staden Jimera de Libar där Hotel Rural Inz-Almaraz ligger, ett mysigt inn där resenärerna kan vila eller bo.

Här finns boendet Hotel Rural Inz-Almaraz

Boendet ligger på Calle Martires de Igueriben på en central gata i hjärtat av staden. Hotellet ligger på en gågata, men det finns gott om parkeringsplatser på Avenida de las Fuerzas Armadas.

Receptionen ligger bredvid en restaurang med samma namn, för de desto mer nyfikna kommer namnet från arabiska och betyder fästning eller slott av en kvinna, vilket var stadens ursprungliga namn. När incheckningen är klar ger de oss nycklarna till rummet och huvuddörren. Hotellet har en våning med 5 välskötta och rena rum med lantlig och bohemisk stil och inredning.

Rum Hotel Inz Almaraz Jimera de Libar

Lugnet och tystnaden som villan överför uppskattas under din vistelse. Rummen har bekväma sängar och myggnät. Alla rum har ett eget badrum med badkar, handdukar och badprodukter.Habitaciones Hotel Inz Almaraz Jimera de Libar

De tjänster som erbjuds av Hotel Rural Inz-Almaraz boende

Hotellets restaurang serverar typiska hemlagade och regionala rätter. Vi lyfter fram köttbullarna, den ryska salladen och dess imponerande coleslaw med en touch av curry. Den kontinentala frukosten är av god kvalitet och riklig.

Terrass Mirador Bar Inz Almaraz Jimera de Libar

Familjen som deltog i oss var mycket vänlig och uppmärksam, de frågade oss om vi ville äta och de förklarade för oss var vi kunde ta en drink på natten i staden. Ägarna har förutom hotellet en sommarterrass med vacker utsikt över bergen. Ett perfekt ställe att ta några öl, tapas eller en glass.Terraza Mirador Bar Inz Almaraz Jimera de Libar

Från #insidemalaga vi tacka dig för den goda mottagningen och vi rekommenderar detta hotell när du besöker Jimera de Libar-området.

För mer information om Jimena de Líbar Pueblo: besök rådhussidan