Jardin Oriental Bienquerido Alhaurin de la Torre

Alhaurín de la Torre: Orientalisk trädgård

Asian Oriental Garden, en vacker och märklig park med en orientalisk trädgård full av asiatiska element och ornament. Ett bra ställe för en avslappnad promenad eller att gå med barn.

Jardin Asiatico Alhaurin de la Torre Pagoda

Där den älskade orientaliska trädgården ligger

På Avenida de Málaga, 2 km från centrum av staden Alhaurín de la Torre, och 18 km från Málagas centrum.

Var man ska parkera

Vi upptäckte inga svårigheter att kunna parkera. Det finns gott om parkeringsplatser runt parken och på Avenida de Málaga.

Beskrivning av orientaliska trädgården

När du kommer in kan du omedelbart uppskatta de orientaliska detaljerna, ingångarna som bildas av japanska bågar som heter Torii sticker ut och överraskar besökare som passerar genom området. Den medelstora parken erbjuder en avslappnad promenad i en välskött park med nyfikna dekorationer.

Promenaden tar dig förbi en hög pagod, ett vattenfall, en Zen-trädgård, flera broar, en ström av vatten som inte alltid är full eftersom det beror på säsongen om det kommer att finnas vatten eller inte. Alla dessa element avrundas av ett stort utbud av växter, blommor och träd av asiatiskt ursprung som cederträ, bambu, bonsai, etc. Platsen är idyllisk för dem som går med barn eftersom den har en lekplats där de små kan njuta av rutschkanor och gungor. Bredvid detta barnområde finns ett gym med ett femtontal maskiner för att hålla sig i form.

Det är en optimal plats att ta en promenad, njuta av med barnen, koppla av eller göra yoga, eller helt enkelt ta några glada och roliga bilder på en annorlunda plats.

Jardin Oriental Parque Infantil Alhaurin de la Torre

Timmar och priser

Tillgång till parken är helt gratis. Om man ska ta hänsyn till att inhägnaden har en öppettider: Varje dag från 10:00.fm. till 22:00.em. Djur, rökning, mat eller dryck är inte tillåtna i trädgården.Jardin Asiatico Alhaurin de la Torre Casa del Buda

För mer information om Alhaurín de la Torre Pueblo:besök rådhusens hemsida.