Karting Plaza Mayor Malaga Kart and Fun

Málaga: Kart & Fun

Kart & Fun! Vad bättre än kul och spänning i ett av de bästa klimaten i Europa. En bana full av kurvor och adrenalin för erfarna kartåkare men också glädje för hela familjen.

Var ligger Kart & Fun?

Gokarten ligger bakom och bredvid köpcentret Plaza Mayor de Málaga, 10 km från staden Málaga, nära flygplatsen.

Inhägnaden

Här finns reception, bar och terrass. Vid ankomsten görs anmälan i receptionen där du betalar för loppet och tillhandahåller hjälmarna. För följeslagare och besökare som inte ska delta finns det en bar för att ta en drink, eller så kan de också ta en drink på den övre terrassen och titta på loppet från en betydande höjd där du kan se hela banan.

Vi vill tillägga att behandlingen från personalen är mycket nära och vänlig. De behandlar besökare mycket bra och förklarar tålmodigt allt steg för steg och belyser att de är uppmärksamma på allt som uppstår i kretsen som ger stort värde till denna attraktion om du åker med de små.

Kretsen

Kretsen är medelstor, men rolig och full av kurvor. Banans storlek är 840 meter rep och en minsta bredd på 8 meter. Banan har få raksträckor, som kan göra omkörning svårt, men det är en faktor som ger mer spektakel till tävlingen.

Kretsen, som är i optimalt skick, kan också avnjutas under regniga dagar på grund av dess dränerande asfalt, och kan i sin tur avnjutas på natten eftersom den har belysning. För de mest tävlingsinriktade är varje varv tidsbegränsat så att du kan slå dig själv i nästa varv eller möta dina vänner i vem som har varit snabbast.

Barnkrets

De har inte glömt de små eftersom de har en barn bana med anpassade karts. Om barnet inte når pedalerna, oroa dig inte, det finns dubbel karts tillgängliga så att de kan njuta av kretsen tillsammans med en medföljare. Carrera Karting Malaga Plaza Mayor

på loppet

När loppet är slut finns det i början en skärm med resultaten, du får en kopia av alla varv och det finns en pallplats för att fira segern. Kart & Fun är roligt för vänner, hela familjen eller gruppevenemang. Om du går i grupp, födelsedagar eller svensexor, glöm inte att fråga om det finns specialpriser.

För mer information besök deras officiella hemsida.

Tack igen till personalen för den goda mottagna behandlingen.