Jardin Oriental Bienquerido Alhaurin de la Torre

Alhaurín de la Torre: Aziatische tuin Bienquerido

El Jardín oriental Bienquerido, een prachtig en eigenaardig park met een oosterse tuin vol Aziatische elementen en ornamenten. Een geweldige plek voor een ontspannen wandeling of om met kinderen te gaan. 

Oosterse Tuin Alhaurin de la Torre

Waar de oosterse tuin zich bevindt

Aan de Avenida de Málaga, 2 km van het centrum van het dorp Alhaurín de la Torre en 18 km van het centrum van Málaga.

Waar te parkeren

We hebben geen enkel probleem ontdekt om te kunnen parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het park en aan de Avenida de Málaga.

Beschrijving van de aziatische tuin

Bij binnenkomst kun je meteen de oosterse details waarderen, de ingangen gevormd door Japanse bogen, genaamd Torii vallen op en verrassen bezoekers die langs de tuin passeren. Het middelgrote park biedt een ontspannen wandeling in een goed onderhouden park met leuke tuindecoratie.

De wandeling langs een hoge pagode, een waterval, een zentuin, verschillende bruggen, een riviertje dat niet altijd vol is aangezien het seizoensafhankelijk is of er wel of geen water is. Al deze elementen worden afgerond door een grote verscheidenheid aan planten, bloemen en bomen van Aziatische oorsprong zoals ceders, bamboe, bonsai, enz.

De plaats is idyllisch voor ouders die met hun kinderen gaan, want het heeft een speeltuin waar de kleintjes kunnen genieten van de glijbanen en schommels. Naast dit kindergedeelte is er een fitness zone met een vijftiental toestellen om te sporten en fit te blijven.

Het is een optimale plek om een ​​wandeling te maken, te genieten met de kinderen, te ontspannen of yoga te doen, of gewoon om wat vrolijke en leuke foto’s te maken op een iets alternatieve plek.

Jardin Oriental Parque Infantil Alhaurin de la Torre

Openingsuren en tarieven

De toegang tot het park is geheel gratis. Als u er rekening mee houdt dat de overkapping openingstijden heeft: Elke dag van 10.00 uur tot 22.00 uur, maandag gesloten. Dieren, roken, eten of drinken zijn niet toegestaan ​​in de tuin.

Jardin Asiatico Alhaurin de la Torre Casa del Buda

Voor meer informatie over Alhaurín de la Torre Dorp: bezoek de website van het gemeentehuis.