Hotel Inz Almaraz Jimera de Libar

Jimera de Líbar: Hotel Rural Inz-Almaraz

Op een prachtige en optimale plek voor wandelliefhebbers in de regio van La Serranía de Ronda, waar de Fray Leopoldo-route begint, ligt het dorp Jimera de Libar, waar het Hotel Rural Inz-Almaraz is gevestigd, een gezellige herberg waar de reizigers kunnen uitrusten of verblijven.

Waar bevindt zich de accommodatie Hotel Rural Inz-Almaraz

De accommodatie is gelegen aan de Calle Martires de Igueriben in een centrale straat in het hartje van het dorp. Het hotel ligt in een autovrije straat, maar er is voldoende parkeergelegenheid aan de Avenida de las Fuerzas Armadas.

De receptie bevindt zich naast het restaurant met dezelfde naam die behoord tot het hotel, voor de meest nieuwsgierigen, de naam van het hotel komt uit het Arabisch en betekent het fort of kasteel van een vrouw, wat de oorspronkelijke naam van het dorp was. Zodra het inchecken is voltooid, krijg je de sleutels van de kamer en van de hoofdingang. Het hotel heeft vijf goed onderhouden en schone kamers met een landelijke-bohemien stijl en decoratie.

De rust en stilte die het dorp uitstraalt, wordt gewaardeerd tijdens uw rust. De kamers hebben comfortabele bedden met muggennetten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een ligbad, handdoeken en badproducten zijn aanwezig. 

Habitaciones Hotel Inz Almaraz Jimera de Libar

Aangeboden diensten van Hotel Rural Inz-Almaraz

Het eigen restaurant serveert typische zelfgemaakte en regionale gerechten. We aanbevelen de gehaktballen, de Russische salade en de indrukwekkende koolsalade met een kerrie smaak. Het continentale ontbijt is van heel goede kwaliteit.

De familie die ons bediende was erg vriendelijk en attent, ze vroegen of we wilden eten en ze legden ons uit waar we ’s avonds wat konden drinken in het dorp. De eigenaren hebben en beheren naast het hotel een zomerterras met prachtig uitzicht over de bergen. Een perfecte plek voor een paar biertjes, tapas of een ijsje. Terraza Mirador Bar Inz Almaraz Jimera de Libar

Vanuit #insidemalaga willen we je bedanken voor de goede ontvangst en we raden dit hotel aan wanneer je de omgeving van Jimera de Libar bezoekt.

Voor meer informatie over Jimena de Líbar Dorp: bezoek de website van de gemeente.