Teba: Mesón El Diego

Mesón de Diego is een ideale plek om even te pauzeren tijdens je reis of om te lunchen tijdens je bezoek of verblijf in de regio Guadalteba. Het wegrestaurant biedt een grote verscheidenheid aan gerechten, maaltijden en producten die we hieronder zullen bespreken.

Het is een restaurant aan de voet van de weg A-367, op KM 5.5, gelegen in het dorp Teba, gelegen aan de weg die van Ronda door Cuevas del Becerro, Cañete la Real en Teba gaat, naast Ardales. Als u enkele van deze dorpen bezoekt, ligt het Mesón op uw pad. Het grote voordeel is de parkeergelegenheid, zoals veel restaurants langs de weg is het gemak van het parkeren van uw auto zonder af te wijken van de hoofdweg.

Het restaurant heeft een buitenterras, meerdere overdekte eetzalen en een bar met krukken. Het is een drukke plek die veel reizigers bezoeken, er is meestal altijd ruimte om er direct the eten maar soms moet je een beete wachten.

Het menu is zeer gevarieerd en uitgebreid: ze bieden ontbijt, tapas, een broodje, gemengde gerechten of een dagmenu. Het menu is zeer traditioneel met typische gerechten uit Malaga met de nadruk op de Porra Antequerana, kabeljauw, en Russische salade. Aan dit voegen we de heerlijke selectie van vlees en worst van hoge kwaliteit toe.Meson de Diego Menu Del Dia Filete Teba

Het dagmenu is van goede kwaliteit en de prijs ligt rond de 11 euro. Het bestaat uit een eerste en tweede gang plus dessert, brood en een drankje. Er is een goede selectie en verscheidenheid aan vlees en vis voor hoofdgerecht. In ons geval hadden we heel vers en knapperig brood, gehaktsoep, gepaneerde filet met aardappelen en een cheesecake. De gerechten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn overvloedig.Meson de Diego Menu Del Dia Sopa Picadillo Teba

Voor reizigers die minder tijd hebben om te stoppen, kun je een van de twintig broodjes van de menukaart genieten, of een tapa die uitgestald staat in de vitrine in de ruime bar. Ten slotte willen we tijdens ons bezoek de netheid van de gebouwen en de badkamers benadrukken.

Met dank aan het personeel van Mesón de Diego