Spela Minigolf i Malaga

Spela Minigolf i Malaga

Vilken aktivitet kan du göra som är kul för hela familjen? En originel och annorlunda aktivitet för hela familjen är att spela Minigolf i Malaga. Eftersom det är ett roligt spel som alltid ger mycket skratt och kanske en hälsosam konkurrens mellan familjemedlemmarna. Vi ger er därför en lista där ni kan spela detta spel, som uppfanns i Sydafrika 1910, i provinsen Malaga.

Torremolinos: Minigolf Park

Minigolf Torremolinos

Denna moderna minigolf utomhus ligger 5 minuter från gamla stan och den historiska stadskärnan i Torremolinos vid havet nära Playa del Lido och Bajondillo.

Minigolfen består av 18 klassiska hål fulla av hinder och banorna är i mycket gott skick. Kretsen tar dig genom de mest ikoniska monumenten i världen, med början med den amerikanska frihetsstatyn, och du möter längs vägen med den danska lilla sjöjungfrun, tornet i Pisa och slutar med Big Ben i England. Roligt är att ett par hål har ett hjul som du måste vända för att se hur du måste skjuta, en Total Crazy Golf!

Förutom faciliteterna har den en bar, terrass, glassbar, biljardområde, två bowlingbanor och ett rekreationsområde med arkadspel. Priset för ett spel Minigolf är 6 euro per person. Kontrollera alltid priset på deras officiella sida.

 
Monument och platser nära denna minigolf: Casa de los Navajas, Torre Pimentel, Iglesia de San Miguel och den gamla staden Torremolinos.

Fuengirola: Äventyrsgolf

Bredvid fluvialparken och framför Miramar Shopping Center i Fuengirola ligger denna rymliga utomhus 18-håls minigolfbana och en extra 19: e hål, bara 15 minuters promenad från Fuengirolas centrum.
 
Denna utomhuskrets är väldigt komplett på många sätt, den är byggd på ett stort område så det är fantastiskt att njuta av om du går med en stor grupp. Kretsens utformning samverkar med vattnet som strömmar genom hela inneslutningen genom fontäner, vattendrag och vattenfall. Spelet, det lugnande ljudet från vattnet och försök att få ett ”hole-in-one” är en perfekt kombination.
 
Den har en bar som serverar alla typer av drycker som kan bäras längs banan, de har också en meny med snacks och mat. Priset för ett spel Minigolf är 9,50 euro per person, det erbjuder en kombibiljett. kolla priserna på deras officiella sida.
 

Monument och platser nära denna minigolf: Sohail Castle, Fluvial Park och Miramar Shopping Centre.

Málaga: Goolfy

Denna minigolf i Malaga ligger i köpcentret Mare Nostrum, det är inte en originell och vanlig krets, utan tvärtom, den är helt unik i Spanien. Goolfy anländer till Malaga! som är ett nytt koncept i fritidsvärlden, det är också känt över hela världen som “glowing in the dark” eller “blacklight minigolf”.
 
Det är en tredimensionell spelkrets med 9 hål, men istället för det traditionella gröna konstgräset hittar vi ett mörkt rum fullt av skulpturer och 3D-figurer som är upplysta i mörkret med ultravioletta ljus. Rummen är indelade i tre olika teman: maritima, arktiska och i djungeln. Alla dessa designelement skapar en riktig ”Crazy Golf” för hela familjen.
 

Monument och platser nära denna minigolf: Malaga Automobile Museum, Mare Nostrum Shopping Center

Benalmádena: Minigolfstrand

Playa Mini Golf, även känd som Blue Kiwi, ligger i Benalmádena-kusten intill stranden Santa Ana, 10 minuters promenad från Puerto Marina mot Fuengirola.Kiwi MiniGolf Benalmadena Malaga
 
Det är en klassisk krets med 12 friluftshål spridda över en bred bana. Minigolfen har en bar som heter Blue Kiwi som serverar drycker och snacks. Priset för att spela minigolf är 4 € men det har några kombinationserbjudanden: ett spel, drycker och ett mellanmål för 7,50 €.
 

Monument och platser nära denna minigolf: Castillo Bil Bil, Puerto Marina, Sea Life, Parque de la Paloma, Benalmádena Ice Rink.