Bar Belga Fuengirola Malaga

Fuengirola: Bar Belga

Gillar du öl? Och för att vara mer specifik … Älskar du belgisk öl? Vi har hittat en belgisk bar som heter ”Bar Belga”, en mysig och familjedriven bar i hjärtat och centrum av Fuengirola som du inte får missa.

 
Bar Belga skapades 1998 och gör denna plats till ett måste när du passerar Fuengirola.
 
Beläget på gatan eller boulevarden ”Lamo de espinosa” nedanför Hotel PYR och bredvid Puerto Deportivo de Fuengirola; i hjärtat av staden. Det finns ingen bättre startpunkt för att börja natten!
 

Välkommen till den belgiska baren där Marc och Manon välkomnar dig till denna mysiga lilla bar. Båda är älskare av USA och detta återspeglas i utsmyckningen av baren, som vi kan säga är en blandning mellan öl från Belgien, Baseball och Route 66 från USA.

Barterrassen har en speciell touch jämfört med andra terrasser. Formad av typiska belgiska vindskydd och åtskilda av träpelare; alla skapade, designade och lackerade av Marc för hand. Barmusiken är klassikerna på 50-, 60- och 70-talet som inte hörs så ofta längre.

 
Baren erbjuder många olika öl i belgisk stil från de mest typiska sorter så som Hoegaarden, Leffe, Duvel och Jupiler, till de svåraste att hitta utanför Belgien och öl av hög kvalitet så som Trappist och Abbey. Bar Belga har det största utbudet av öl i staden.
 

Bar Belga gör alltid ett stort försök att importera öl från små regioner och från små lokala bryggerier och besöker varje år olika bryggerier i Belgien och på Horeca Expo i Gent; För att lära känna nya sorter och ta med dem tillbaka så att deras gäster kan smaka och njuta av dem på deras terrass, varje given eftermiddag med den behagliga havsbrisen på Costa del Sol.

Kanske har du inte besökt den belgiska baren än, men du har besökt det belgiska huset på Fuengirola International Fair, eftersom Marc och Manon tillsammans med deras familj är de som organiserar detta hus varje år. På så sätt ta till Fuengirola, deras adopterade stad, en liten bit av sitt hemland och delar med alla dess underbara belgiska seder.

 
Under fotbollsturneringarna i världscupen och Europacupen blir baren mötesplatsen för belgierna där de hejar på det belgiska laget till seger, vilket skapar en fantastisk atmosfär.
 
Du vet, om du vid ditt nästa besök eller promenerar genom Fuengirola, vill ha en belgisk öl på en mysig terrass med bra musik i en familjär atmosfär … glöm inte att besöka denna otroliga bar.
 

Belgisk Bar Fuengirola Facebook