Alquilar Coche en Aeropuerto Malaga

Hur man hyr en bil på Malaga flygplats

Hur och var att hyra en bil i Malaga? För att kunna besöka och njuta av de 103 byarna som provinsen har, måste du hyra en bil i Malaga. Att ha din egen bil under semestern kommer att bevara varje minut och kunna njuta av den till fullo.
Generellt sett har företag som är dedikerade till en värld av Rent a Car inte ett gott rykte av olika anledningar: De erbjuder extra tjänster, använder taktik som bedöms som vilseledande eller kränkande eller tar överraskningsavgifter senare. Men som allt i livet kan det inte generaliseras.

Vid många tillfällen uppstår missförstånd och förvirring på grund av att man inte känner till eller läser företagens villkor. Nedan kommer vi att förklara detaljerna att ta hänsyn till när du hyr en bil för att undvika alla slags överraskningar.

Hur man gör bokningen

Direkt: Att göra en direktbokning via hyrbilsföretagets webbplats har vissa fördelar, eftersom det är enklare, smidigare och bekvämare för kunden att göra ändringar för företaget.

Indirekt: Det finns flera sidor, sökmotorer eller flygbolag som erbjuder hyrbilar. Nackdelen med denna metod är att göra ändringar i sista minuten i allmänhet är omöjliga eller medför en extra kostnad.

Observera att det finns företag som inte accepterar bokningen utan ombordstigningskort.

Var man kan hämta bilen

På Malagas flygplats finns dussintals hyresföretag både inom eller utanför flygplatsen.
 

Kontrollera innan vart ditt företag är beläget, med företag som befinner sig utomlands kan innebära ett måste att använda busstjänsten. Var finns Courtesy-busshållplatsen? Hållplatsen ligger när du lämnar terminalen, sväng vänster 300 meter förbi stadsbussarna, på en stor parkeringsplats hittar du en busshållplats.

Uthyrningsföretagets öppettider

Det är mycket viktigt att fastställa ditt flyg, särskilt om företaget är utanför flygplatsen. Courtesy-bussar använder flygnummer för att hämta kunder vid busshållplatsen. På så sätt undviker du att vänta längre än nödvändigt eller glömma att hämta dig.

Kredit / Betalkort

I nästan alla Rent a Car i Malaga accepterar de bara betalningar med kreditkort. Läs i förväg villkoren mycket väl för att veta vilka typer av kort de accepterar. Först om de accepterar kredit, debet eller båda. Se sedan vilka kort uthyrningsföretaget accepterar. De accepterar i allmänhet Visa eller Mastercard, men det finns företag som inte accepterar American Express eller Maestro.

Överskott och insättning

Bilens ansvar är kopplat till ett överskott som är en summa pengar som blockeras, spärras eller tas från ditt bankkort. Detta överskott används för att täcka eventuella skador som orsakats på hyrbilen.

De flesta uthyrningsföretag tar ut en bränslegaranti, där priset på bränslet kommer att behållas som en deposition som återbetalas i sin helhet om den returneras full.

Försäkring

Generellt sett kan det överskott som nämns i föregående avsnitt elimineras genom att teckna försäkringen i samma uthyrningsföretag på ett sådant sätt att du inte behöver oroa dig om något händer med fordonet. Många mäklare och mellanhänder erbjuder ytterligare försäkringar, men se upp för villkoren, vissa har många krav och villkor med sin återbetalningspolicy. Dessa procedurer kan ta veckor, till och med månader.

Retur av fordonet

Först och främst anländ till sluttiden som återspeglas i ditt hyresavtal för att undvika sena påföljder. För det andra, anländ i förväg för att undvika att missa planet eftersom det under högsäsong kan finnas en kö för utcheckning. Och slutligen, ta hand om rengöringen av bilen, undvik snarare fläckar på sätena, sandstranden, röka inuti bilen, eftersom det kan innebära en speciell rengöring och de är inte billiga.

Vi rekommenderar

Från #InsideMalaga rekommenderar vi företaget Wiber Rent a Car som ligger 2 minuter utanför flygplatsen. Ett ungt spanskt företag som startade 2018 i Malaga, Alicante, Valencia och Mallorca. Wiber har en modern flotta av nya bilar till bra och konkurrenskraftiga priser.

Wiber utnyttjar teknisk innovation eftersom du med sitt SmartCar-system kan hämta bilen på flygplatsen genom att öppna bilen från din mobiltelefon. Om du vill undvika köer och vänta i dina lokaler går Wiber ett steg längre med sitt WiKey-system, som består av att plocka upp ditt fordon via en varuautomat.

Det bästa med denna Rent a Car är dess All-Inclusive-pris eftersom det med detta alternativ inte är nödvändigt att lämna någon insättning eller franchise. Om det inträffar någon olycka eller skada på fordonet skulle bilen vara helt försäkrad. Med denna kurs behöver du inte oroa dig under din semester.

Trustpilot-granskningssidan rankas företaget Wiber i de högsta positionerna i sin sektor med ett genomsnitt på 4,7 av 5 efter nästan 16 000 recensioner. Av dessa skäl ser vi Wiber som det bästa alternativet att hyra en bil för att njuta av de 103 byarna i Malaga.

Som du kan se är det inte en svår uppgift att hyra en bil i Malaga om du känner till och följer de allmänna villkoren. Vi lämnar deras hemsida för att se deras priser, villkor och att de kan göra din bokning.

Ha kul och gör dig redo att resa!