Autoverhuur in de luchthaven van Malaga

Auto huren in de luchthaven van Málaga

Hoe en waar een auto huren in Malaga? Om de 103 dorpen in de provincie te kunnen bezoeken en ervan te genieten, heb je een auto nodig in Malaga. Met een eigen auto tijdens uw vakantie zal je geen minuut verspillen en er met volle teugen van kunnen genieten.

Over het algemeen hebben bedrijven die zich toeleggen op de wereld van Rent a Car om verschillende redenen geen goede reputatie: ze bieden extra diensten aan, gebruiken tactieken die als bedrieglijk of beledigend worden beschouwd, of maken later verrassingskosten. Maar zoals alles in het leven, kan het niet worden gegeneraliseerd.

Een auto huren in Malaga kan in veel gevallen ​​misverstanden en verwarring meebrengen doordat de voorwaarden van de bedrijven niet goed bekend of gelezen zijn. Hieronder leggen we uit met welke details je rekening mee moet houden bij het huren van een auto om allerlei verrassingen te voorkomen.

Hoe te reserveren

Direct: Direct reserveren via de website van het verhuurbedrijf heeft bepaalde voordelen, want als u wijzigingen voor het bedrijf wilt aanbrengen, is het gemakkelijker, wendbaarder en voor de klant comfortabeler.

Indirect: er zijn meerdere pagina’s, zoekmachines of luchtvaartmaatschappijen die huurauto’s aanbieden. De keerzijde van deze methode is dat aanpassingen op het laatste moment doorgaans niet mogelijk zijn of extra kosten met zich meebrengen.

Let op: er zijn bedrijven die de reservering niet accepteren zonder instapkaart of vliegticket.

Waar de auto ophalen

Op de luchthaven van Malaga zijn er tientallen verhuurbedrijven zowel binnen als buiten de luchthaven.

Controleer ruim van tevoren waar uw bedrijf zich bevindt, want voor bedrijven in het buitenland is het noodzakelijk om gebruik te maken van de gratis busdienst. Waar is de Courtesy Bus-halte gevestigd? De halte bevindt zich bij het verlaten van de terminal, 300 meter voorbij de stadsbussen linksaf, op een grote parkeerplaats vindt u de halte van de gratis bus.

De openingstijden van het verhuurbedrijf

Het is erg belangrijk om uw vlucht vast te stellen, vooral als het bedrijf zich buiten de luchthaven bevindt. Gratis bussen gebruiken vluchtnummers om klanten op te halen bij de gratis bushalte. Zo voorkomt u dat u langer wacht dan nodig is of vergeet u op te halen.

Creditcard / Betaalkaart

In bijna alle Rent a Car in Malaga accepteren ze alleen betalingen met een betaalkaart. Lees vooraf goed de voorwaarden om te weten welke soorten kaarten ze accepteren. Ten eerste als ze credit, debet of beide accepteren. Kijk dan welke kaarten het verhuurbedrijf accepteert. Ze accepteren over het algemeen Visa of Mastercard, maar er zijn bedrijven die geen American Express of Maestro accepteren.

Eigen risico en aanbetaling

De verantwoordelijkheid van de auto is gekoppeld aan een eigen risico, dat wil zeggen dat een geldbedrag wordt geblokkeerd, ingehouden of van uw bankkaart wordt afgehaald. Dit eigen risico wordt gebruikt om eventuele schade aan het gehuurde voertuig te dekken.

De meeste verhuurbedrijven zullen een brandstofgarantie vragen, waarbij de prijs van de brandstof wordt ingehouden als een borg die volledig wordt terugbetaald als deze volledig getankt wordt geretourneerd.

Verzekering

Over het algemeen kan het eigen risico dat in de vorige paragraaf werd genoemd worden afgeschaft door de verzekering af te sluiten bij hetzelfde verhuurbedrijf, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als er iets met het voertuig gebeurt. Veel makelaars en bemiddelingspagina’s bieden aanvullende verzekeringen aan, maar pas op voor de voorwaarden, sommigen stellen veel eisen en voorwaarden bij hun restitutiebeleid. Deze procedures kunnen weken, zelfs maanden duren.

Teruggave van het voertuig

Allereerst, kom aan op de eindtijd die in uw huurovereenkomst wordt weergegeven om te late boetes te voorkomen. Ten tweede, kom van tevoren aan om te voorkomen dat u het vliegtuig mist, want in het hoogseizoen kan er een wachtrij staan ​​voor het uitchecken. En tot slot, zorg goed voor het schoonmaken van de auto, vermijd vlekken op de stoelen, zand van het strand, roken in de auto, want het kan een speciale schoonmaak inhouden en ze zijn niet goedkoop.

Wij adviseren

Vannuit #InsideMalaga raden we het bedrijf Wiber Rent a Car aan, gelegen op 2 minuten buiten de luchthaven. Een jong Spaans bedrijf dat in 2018 is gestart in Malaga, Alicante, Valencia en Mallorca. Wiber beschikt over een modern wagenpark met nieuwe auto’s met goede en concurrerende prijzen.

Wiber profiteert van technologische innovatie, aangezien u met zijn SmartCar-systeem de auto op de luchthaven kunt ophalen door de auto te openen vanaf uw mobiele telefoon. Als u wachtrijen en wachttijden wilt vermijden, gaat Wiber nog een stap verder met zijn WiKey-systeem, dat bestaat uit het ophalen van uw voertuig via een automaat.

Het beste van deze Rent a Car is het all-inclusive tarief, aangezien het bij deze optie niet nodig is om een ​​aanbetaling of een waarborg achter te laten. In het geval van een ongeval of schade aan het voertuig, is de auto volledig verzekerd. Met dit tarief hoeft u zich tijdens uw vakantie geen zorgen te maken.

Op de Trustpilot reviewsite scoort het bedrijf Wiber op de hoogste posities in zijn branche met een gemiddelde score van 4,7 op 5 na bijna 16.000 reviews. Om deze redenen zien we Wiber als de beste optie om een ​​auto te huren om van de 103 dorpen in Malaga te genieten.

Zoals u kunt zien, een auto huren in Malaga geen moeilijke taak als u de algemene voorwaarden kent en er goed op let. Hierbij de website van Wiber om hun prijzen en voorwaarden te bekijken, en je auto te boeken.

Veel reisplezier en tot binnenkort!