Prison Island Escape Room Benalmadena Malaga

Benalmádena: Prison Island

Wil je een leuke activiteit doen met het gezin? Wil je je grenzen op de proef stellen? Plezier hebben als een team met vrienden? Prison Island is veel meer dan een traditionele escape room. 21 cellen met allerlei soorten uitdagingen stellen je vaardigheden op de proef en haal de maximale score in elke cel. Haal de best mogelijke score en win leuke prijzen! 

Waar is Prison Island gelegen en waar te parkeren

Gelegen in de haven van Benalmádena, naast Sea Life in het winkelcentrum Puerto Marina Shopping. Binnen in het winkelcentrum gaat u naar de eerste verdieping en daar vindt u de inkom. Er is parkeergelegenheid rond de haven, in het hoogseizoen kan het misschien wat moeilijker zijn, maar in de omgeving is er privéparkeergelegenheid zoals de Solymar-parkeergarage.Prison Island Laser Tag Benalmadena Malaga

Prison Island en hoe het werkt

De omheining is ingericht als een gevangenis met 21 deuren die “cellen” worden genoemd. Elke cel bevat een andere activiteit en uitdaging waar je punten moet halen. Elke cel heeft een moeilijkheidsgraad, maar op hun beurt kunnen de activiteiten variëren, afhankelijk van of er meer fysiek, vaardigheid, tactiek of communicatie nodig is. De activiteit kan het beste worden gedaan in groepen van 3 tot 5 spelers, vanwege de grote verscheidenheid aan uitdagingen is het goed om een gevarieerd team te hebben om de hoogste score in elke uitdaging te behalen.

De uitdaging duurt één tot twee uur. Elke cel heeft een maximale score, alle behaalde punten tellen op en afhankelijk van het eindresultaat kun je prijzen winnen zoals een t-shirt of een Lasergame-wedstrijd. Tijdens de wedstrijd zijn alle resultaten van elk team op een scherm te raadplegen en is er ook een ranking van de hoogste score aller tijden. Lukt het jou om het record aller tijden te verbreken?  Prison Island Que hacer en Benalmadena Malaga

Hoe zijn de uitdagingen? Er zijn allerlei soorten, er zijn triviale, reeksen onthouden, knoppen zoeken, manden schieten, schieten met lasers, op doel schieten, klimmen zonder de grond te raken, codes vinden, zo snel mogelijk op knoppen drukken en nog veel meer. Er is zoveel variatie dat elke kamer totaal anders is en elk team verrast met plezier.

De activiteit vereist geen grote fysieke inspanning, als het raadzaam is om comfortabele kleding en schoenen te dragen, aangezien u vaak moet bukken en in bepaalde cellen moet klimmen. De activiteit is over het algemeen bedoeld voor adolescenten en volwassenen. Kinderen kunnen meedoen, maar veel dingen kunnen voor hen erg moeilijk lijken. Voordat je begint, krijg je een kluisje toegewezen om je spullen in op te bergen, en later leggen de medewerkers de regels uit en hoe het spel werkt. Voor die vrienden of familie die niet willen spelen, kunnen ze wachten en een drankje drinken op het terras met uitzicht over de haven. Escape Room Puerto Benalmadena Malaga

Openingstijden en tarieven

Prison Island is elke dag open van 10.00 tot 21.00 uur. Prijzen variëren afhankelijk van de duur van de activiteit, maar ze bieden ook kortingen op de “combo”-optie waarbij Prison Island wordt gecombineerd met Laser Island. Bezoek de officiële website om alle beschikbare pakketten met hun tarieven te bekijken.

Vanuit #insidemalaga willen we de goede behandeling van de eigenaren en medewerkers bedanken. Ze zijn altijd attent en vriendelijk geweest. Ze hebben het spel perfect en zonder enige twijfel uitgelegd. Heel erg bedankt en tot ziens.

Ga voor meer informatie naar de officiële Prison Island-website