Álora: Circus Wagon – Casa Canelo

Welkom bij Casa Canelo Circus Wagon in Álora, een accommodatie met een thema-circuswagen waar u kunt genieten van het uitzicht en de natuur die de regio Guadalhorce Valley biedt. Een origineel, anders en spectaculair verblijf dat elke bezoeker zal verrassen.Circus Wagon Alora Malaga

Waar ligt Casa Canelo

Gelegen op ongeveer 20 minuten van het dorp Álora en 45 minuten van het centrum van Malaga. De weg is erg goed, de laatste 5 minuten is een secundaire weg maar zeer toegankelijk en gemakkelijk te vinden. Het adres is: Casa Canelo, Laja Prieta 30, 29500 Álora, Málaga. Vanuit Malaga gaat er een trein naar Álora.

De accommodatie en de omgeving

Zodra u aankomt bij Casa Canelo, zullen gastheer en gastvrouw Andrew en Lea-Anne u een zeer welkom gevoel geven. Zij zullen je instructies geven om toegang te krijgen tot de parkeerplaats en de circuswagen. Vanaf dit moment voelt u zich deel van het circus en verkent u de wagen, de versiering en prachtige details.Casa Canelo Circus Wagon Interior Alora Malaga

Eenmaal in de Circus Wagon ziet u de decoratie die verband houdt met het circus, we willen niet alle details onthullen om de ervaring niet te verpesten. Maar we kunnen hieraan toevoegen dat de afwerking van de details zeer zorgvuldig en vakkundig is. De wagenverlichting zorgt voor een ontspannen, gezellige en romantische sfeer. Voor de meeste cabaretiers en clowns zijn er outfits om te verkleden. Voor de meest gedurfde en ervaren zijn er ballen om mee te jongleren. Voor meer entertainment hebben de lades gezelschapsspelletjes.

De omheining en de regio zijn ideaal om te wandelen, er zijn keukengerei beschikbaar om uw picknick voor te bereiden. In de omheining staat slechts één wagen, dus u zult genieten van grote rust. Tijdens warme dagen kunt u gebruik maken van en genieten van het zwembad.

De wagen biedt plaats aan twee personen, het is een perfecte accommodatie voor romantische uitjes en om te genieten van de rust en vrede die de omgeving van Álora biedt.

Diensten aangeboden door Casa Canelo

Het is een zelfbedieningsaccommodatie, daarom is het belangrijk om te vermelden dat er een supermarkt op 15 minuten afstand is. De circuswagen heeft een volledig ingerichte keuken met koelkast, oven en kookplaten. Er is water, een koffiezetapparaat en om thee te zetten, en ook enkele kleine welkomstsnacks. Buiten is er een barbecue met een terras. Binnen is er airconditioning en verwarming. Er is basis wifi en een Ipad tegen de muur met Netflix om te genieten van films en series. De badkamer is privé buiten naast de wagen, met een grote douche, badproducten en handdoeken en verwarming. Een ding om in gedachten te houden is dat de regio geen goed signaal heeft voor mobiele telefoons.Casa Canelo Circus Wagon Cocina Alora Malaga

We willen je vía #InsideMálaga bedanken voor de goede behandeling die wij van de charmante Andrew en Lea-Anne hebben gekregen, het is een unieke en originele ervaring. De wagen en faciliteiten overtroffen onze verwachtingen, de onberispelijke netheid en de omgeving waar we van hielden. We zullen zeker terugkeren naar Casa Canelo!

Neem contact op met de Circuswagen van Casa Canelo

Andrew en Lea-Anne: 711 038 262 (Bellen of Whatsapp)

Instagram: @Circus.Wagon Facebook

 

Voor meer informatie over Álora Dorp: bezoek de pagina van het Gemeentehuis.