Water Parken Costa del Sol Malaga

Waterpretparken in de provincie Málaga

Waar zijn er Waterpretparken in Malaga? We weten allemaal dat de zomers in de provincie Malaga en aan de Middellandse Zee erg heet kunnen zijn. Om af te koelen hebben we veel ijssalons en stranden, maar het klopt dat niet iedereen van het strand of het zand houdt of iets anders wil. Als u met kinderen reist, kunnen ze heel snel moe worden van het traditionele zwembad of het strand. Daartoe heeft de provincie Malaga drie grote waterpretparken, twee in de regio Costa del Sol en één in de regio Axarquía. Hier is een korte samenvatting van de waterparken in Malaga en links naar hun webpagina’s.


AQUAMIJAS   |   FUENGIROLA – MIJAS


Gelegen naast de Autovía del Mediterráneo (Snelweg) Km 1016 in Mijas-Fuengirola, vlakbij het Miramar winkelcentrum. Het park is geopend van april tot september. Het heeft een golfslagbad, een ruige rivier met drijvers, een te gekke lus, een doolhof van glijbanen en een alligatoreiland voor de kleintjes. Tickets variëren van € 16,50 tot € 29,50. Er zijn kortingen en toeslagen voor late tickets (Google 3.9/5). Officiële website.


AQUAVELIS    |    TORRE DEL MAR – VELÉZ-MÁLAGA 


Gelegen aan de straat Ruta del Pomelo in Veléz-Málaga. Aquavelis is geopend van juni tot september. Het park heeft tientallen waterattracties, met als hoogtepunt de kamikaze die een afdaling heeft van 80 meter. Het heeft ook een gedeelte voor kinderen, een golfslagbad, een snelle rivier, een spa, een restaurant in Amerikaanse dinerstijl en een virtual reality-park. Tickets variëren tussen € 13,50 en € 27,50. (GOOGLE: 4.1/5). Officiële website.


AQUALAND   |   TORREMOLINOS


Gelegen aan Calle Cuba aan de rand van Torremolinos naast het krokodillenpark. Het park is geopend van juni tot oktober. Het park heeft attracties zoals het zwarte gat, gekke kegels, boemerang, kamikaze, surfstrand, stroomversnelling, jacuzzi en voor de allerkleinsten een kinderparadijs. Tickets variëren van € 14 tot € 34. Er is een combiticket met Crocodile Park (Google 3.5/5). Officiële website.