Cliche Malaga Selfie Room Gallery

Cliché Málaga Selfie Gallery

Ben je dol op fotografie? Hou je van kleuren? Ben je op zoek naar originele foto’s voor je sociale netwerken of een leuke dag beleven? Cliché Málaga biedt al het bovenstaande in het hartje van Málaga.Cliche Malaga Selfie Experience Fotografia

Waar ligt Cliché Malaga

Gelegen in het hart van het historische centrum in Calle Granados in een verkeersvrije straat, zeer dicht bij Plaza de Uncibay, daarom is het niet nodig om het openbaar vervoer te nemen.

Een leuke ervaring in Malaga

Vanaf het eerste moment voel je een kleurrijke, vrolijke en leuke sfeer. De gastvrouwen Rosa en Carmen zorgden goed voor ons, legden de route uit en boden ons een kluisje aan om onze spullen op te bergen. We moesten een paar minuten wachten om binnen te komen, omdat ze de capaciteit regelen, zodat later elke groep van de kamers en hoeken kan genieten.

Het begint allemaal met een klein geschenk dat we niet willen onthullen. De galerij is verdeeld in zeer originele kamers en hoeken. Elke kamer heeft andere verlichting, kleuren en architectuur. Tijdens de tour vind je ongeveer 15 kamers die zijn ontworpen om de beste foto’s voor je album te maken.

Elke hoek heeft een ander ontwerp en verlichtingsthema met attributen om je te verkleden en de ervaring leuker te maken. Het meest aanbevolen is om felle kleding met veel kleuren te dragen, voor de durvers en influencers heeft Cliché Málaga een kleedkamer voor degenen die hun kleding willen veranderen.Cliche Malaga Instagrameable Photos Selfies

Duur, uurrooster en tarief

De duur van het bezoek is een uur, voor het schema en het tarief wordt aanbevolen om de officiële website te bezoeken, aangezien ze promoties en aanbiedingen voor groepen hebben. Minderjarigen (jonger dan 14 jaar) zijn toegestaan onder begeleiding van volwassenen en professionele fotoapparatuur kan worden meegenomen.

Voor meer informatie bezoek de website van Cliché Málaga Selfie Gallery